Gastenboek

Schrijf in het gastenboek  
Eerste pagina   Vorige pagina   47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52   Volgende pagina

31 maart 2005
Hallo Paul! Ik heb altijd met enorm veel plezier naar je gekeken naar Bassie & Adriaan, geweldig hoe je daar de Baron speelde. Ik vond het altijd schitterend als je zo op die stok leunde met beide armen naar voren en lekker arrogant kijken!8) Ik hoop dat er nog veel mooie foto's van jou als Baron op deze site komen!

26 maart 2005
Heey B.van neemweggen of ook wel Paul van Gorcum ik had een vraag in hoeveel series heeft u gespeeld van Bassie en Adriaan? Toen ik nog klein was heb ik u nog in 1994 herkend als Sinterklaas maar heeft u ook nog in Nederlandse speelfilms gespeeld? nou dit was mijn verhaal maar ga egt leuk verder met de site groeten Henk-Jan Tangenberg(Bassie en Adriaan fan)8)

26 maart 2005
Hallo Paul van Gorcum.

Ik heb echt genoten van u in de Bassie en Adriaan series als de diamantair, de professor en natuurlijk de baron! Maar ook als Gargamel, als Zazu, en als vele andere vond ik u GENIAAL!!

m.v.g. Kasper v. Blijderveen

22 maart 2005
Hallo Paul, ik heb erg genoten van je rol in B&A, vooral de scheldbuien waren briljant
Een mooie website is dit, en het wordt alleen maar mooier ben ik overtuigd.

Groeten, Sandro

17 maart 2005
hallo paul,
ik wilde even zeggen hoe goed je de personage de baron heb gespeeld elke keer genied ik weer als ik het zie,
ik hoop dat je een leuk fragmend der op ken zetten als de baron!

met de groeten van john

17 maart 2005
Dag meneer van Gorcum,

Het tekenen van dit gastenboek is een eer voor mij, en uw rol als de baron, Carcamel, Jasper, Juan de Vargas, enz. heeft mij veel plezier, fascinatie en inspiratie opgeleverd, als deze site klaar is zal ik hem met plezier bezoeken.
Rik Tromp

14 maart 2005
Hallo, meneer van Gorcum

Ik wil u bedanken voor al die jaren plezier die u mij heeft bezorgd als de baron, zazu, gargamel, van roddelgem enz. enz. Heel erg veel succes verder, en ik hoop het beste van de site. Ik hoop dat ik u nog een keer mag ontmoeten.

groeten Lennert vd Boom

14 maart 2005
Hallo Paul,

Je hoort iedereen hier maar over Bassie & Adriaan, terwijl jij veel meer eer verdient dan dat: al die stemmetje (Gargamel en Zazu zijn zooo goed) en je te gekke regie daarover, je rol in Dagboek van een Herdershond (voor jou de dvd gekocht ), je briljante gastrol in Kees & Co, en zo kan ik nog wel uren doorgaan...
Ik keek al lange tijd erg uit naar een site over u, en nu is hij daar. Het lay-out is echt mooi, en ik zal de site daarom regelmatige blijven bezoeken.

14 maart 2005
hallo Heei paul,
Die site ziet er al goed uit. Maar dan wil ik wel nog even vragen, of u als de site klaar is een nieuw fragmentje van de baron wild plaatsen, want dat is toch altijd zo leuk! Ik ben al weer een hele tijd fan van B en A, en u als baron vind ik echt geweldig!

Groetjes, Leonard

14 maart 2005
Drommels, drommels en nog eens drommels , het wordt vast en zeker een goede website. Veel succes, en ik blijf de vorderingen volgen

Schrijf in het gastenboek    
Eerste pagina   Vorige pagina   47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52   Volgende pagina